Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-08@22:15:01 GMT

چند درصد از سطح سیاره‌مان نیاز به حفاظت دارد؟

تاریخ انتشار: ۱۵ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۱۵۹۷۵۶

چند درصد از سطح سیاره‌مان نیاز به حفاظت دارد؟



به گزارش تابناک به نقل از همشهری آنلاین، تحقیقاتی که در ژورنال ساینس (Science) به تاریخ ۳ ژوئن (۱۳ خرداد) منتشر شده است که نشان داده ۴۴ درصد از سطح زمین معادل ۶۴ میلیون کیلومتر مربع باید برای حفاظت از تنوع زیستی تحت شرایط خاص قرار بگیرند.

دکتر جیمز آر. آلن از دانشگاه آمستردام سرپرست تیمی است که از الگوریتم‌های پیشرفته جغرافیایی برای نقشه‌برداری بهترین مکان‌های کره زمین به منظور حفظ گونه‌های زمینی و اکوسیستم‌ها استفاده کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این تیم از روش‌های علمی سود برده تا بتوان میزان سطحی از زمین که توسط فعالیت‌های انسانی در معرض تهدید قرار گرفته است را تا سال ۲۰۳۰ تخمین زد.

آلن ادعا می‌کند که مطالعات آنها بهترین تخمین فعلی از میزان سطح زمینی است که باید برای توقف بحران تنوع زیستی و حفظ آن اقدام شود؛ این مطالعه اساساً یک طرح حفاظتی برای سیاره است.

او در این خصوص می‌گوید: «ما انسان‌ها باید سریع عمل کنیم. مدل‌های ما نشان می‌دهند که بیش از ۱.۳ میلیون کیلومتر مربع از زمینی یعنی معادل مساحتی بزرگ‌تر از آفریقای جنوبی، احتمالا تا سال ۲۰۳۰ زیستگاهش برای استفاده انسان‌ها اصطلاحا پاکسازی شده که برای حیات وحش ویرانگر است.»

این یافته‌ها پیامدهای سیاسی بسیار حیاتی را در پی دارد چرا که کشورهای جهان در حال مذاکره برای یک چارچوب تنوع زیستی جهانی پسا ۲۰۲۰ تحت کنوانسیون تنوع زیستی هستند. انتظار است که تا اواخر امسال با اهداف بلندمدت و میان مدت جدید تنوع زیستی اجرایی بشود. در صورت موفقیت مذاکرات و رسیدن به یک چارچوب، دستور کار حفاظت از محیط زیست را برای یک دهه آینده یا بیشتر تعیین شده و دولت‌ها ملزم هستند تا به‌طور منظم در مورد پیشرفت به سمت این اهداف گزارش‌های خودشان را ارائه کنند.

منبع: تابناک

کلیدواژه: آبله میمونی متروپل آبادان مهدی صباغی رحلت امام خمینی قیام 15 خرداد زمین آمستردام تنوع زیستی آبله میمونی متروپل آبادان مهدی صباغی رحلت امام خمینی قیام 15 خرداد تنوع زیستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۵۹۷۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۱۶ هکتار از اراضی ملی استان اردبیل رفع تصرف شد

فرمانده یگان حفاظت از اراضی راه و شهرسازی استان اردبیل گفت: در سال گذشته ۱۱۶ هکتار از اراضی دولتی به ارزش ۲۱۵۵ میلیارد تومان در سطح استان اردبیل رفع تصرف شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل، مهدی نوظهور در جمع خبرنگاران اظهار کرد: یگان حفاظت از اراضی راه و شهرسازی استان اردبیل در برخورد قانونی با متخلفین و متعرضین به حریم زمین‌های دولتی و خلع ید این افراد قاطعانه عمل می‌کند.

وی از اجرای ۲۴۵۰ مرحله گشت یگان حفاظت از اراضی خبرداد و افزود: همچنین درسال گذشته ۸۳ مورد رفع تعرض از ۳۰ هکتار زمین به ارزش ۱,۲۶۶ میلیارد تومان انجام شده است.

فرمانده یگان حفاظت از اراضی اداره کل راه و شهرسازی استان اردبیل به اقدامات انجام گرفته اشاره کرد و گفت: در سال ۱۴۰۲ تعداد ۱۸۱ پرونده در محاکم دادگستری تشکیل و با اجرای ۵۱ حکم قضائی ۸۶ هکتار زمین دولتی به ارزش ۸۸۹ میلیارد تومان رفع تصرف شد.

نوظهور ادامه داد: مردم عزیز می‌توانند گزارش تخلفات مربوط به زمین خواری، ساخت و سازها و تصرفات غیرقانونی در زمین‌های دولتی را از طریق شماره پیامک ۳۰۰۰۴۱۷۳۵ به کارشناسان یگان حفاظت از اراضی اداره کل راه و شهرسازی استان اردبیل اطلاع دهند.

کد خبر 751527

دیگر خبرها

  • تصویر حیرت‌انگیزی که واقعیت منظومۀ شمسی را نشان می‌دهد
  • رفع تصرف ۱۱۶ هکتار از اراضی دولتی در استان اردبیل
  • تازه‌ترین نظریه توطئه: ما دو خورشید داریم که دومی پشت اولی پنهان شده!
  • ۱۱۶ هکتار از اراضی ملی استان اردبیل رفع تصرف شد
  • چرا مشتری ۷۹ قمر دارد ولی زمین فقط یکی؟
  • سیاره مشتری ممکن است عامل وجود ماه زمین باشد
  • راه اندازی ۵۰ خانه محیط زیست در خراسان جنوبی/یک تجربه موفق
  • کشف اتفاقی شهاب‌سنگ در ایران؛ قطعه‌ای زیبا از هسته یک سیاره را ببینید | تصویر
  • ماه در وضعیت اوج زمینی قرار می‌گیرد
  • اگر ماه ناگهان در آسمان ناپدید شود چه اتفاقی می‌افتد؟