Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد ؛ دکتر عبدالرضا نوروزی دانشیار تغذیه بالینی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: با توجه به شیوع چاقی و اضافه وزن در کودکان ایران، با رسیدن به سن بزرگسالی در ۵ تا ۱۰ سال آینده شیوع چاقی به بالای ۷۰ درصد می‌رسد.

نوروزی با بیان اینکه درمان چاقی شامل رژیم غذایی، دارو، فعالیت بدنی و جراحی است، افزود: مصرف دارو‌های لاغری غیر مجاز و یا بدون تجویز پزشک عوارض جبران ناپذیری بر روی سلامتی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: چاقی در تمام دنیا به ویژه در کشور ایران به شدت در حال افزایش است در حال حاضر ۵۵ درصد جمعیت بزرگسال کشور مبتلا به چاقی و اضافه وزن هستند که این میزان به دلیل افزایش شیوع بالای چاقی و اضافه وزن بین کودکان است.
دانشیار تغذیه بالینی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: درمان چاقی شامل رژیم غذایی، دارو، فعالیت بدنی و جراحی است رژیم غذایی ستون اصلی هر برنامه کاهش وزن است و فعالیت بدنی و دارو در حقیقت کمک کننده به رژیم غذایی هستند.
نوروزی با بیان اینکه دارو‌هایی که برای درمان چاقی به کار می‌روند و مجاز هستند، تعداد مشخص دارند، افزود: حدود ۱۰ دارو و مکمل غذایی از طرف نهاد‌های ملی داخلی و خارجی مانند سازمان غذا و داروی ایران مجاز برای تجویز درمان چاقی مورد تایید است.
وی ادامه داد: البته تعداد زیادی از دارو‌ها و مواد شیمیایی وجود دارد که در کاهش وزن موثر هستند، اما این لیست دارو‌ها دارای عوارض جانبی وخیمی برای سلامت هستند.
دانشیار تغذیه بالینی دانشکده پزشکی تصریح کرد: بطور مثال بر اساس آنالیز‌های انجام شده در برخی از این دارو‌ها مخلوطی از دارو‌های ادرارآور، دز‌های بسیار بالای هورمون‌های تیروئیدی و دز‌های بسیار بالای دارو‌های متفورمین و دارو‌های ملین و دارو‌های کاهش اشتها که بر روی سیستم عصبی اثر می‌گذارند، یافت شده است.
نوروزی همچنین گفت: ماده‌ای شیمیایی بنام DNP که ماده شیمیایی چربی سوز، ولی بسیار مضر برای سلامت می‌باشد و سبب بروز عوارض شدید قلبی و عروقی میشود نیز در این دارو‌ها یافت شده است.
وی ادامه داد: بنابراین مصرف این دارو‌های غیرمجاز در کوتاه مدت با افزایش دفع آب بدن از طریق ادرار همچنین افزایش سوخت و ساز با هزینه عوارض شدید قلبی و عروقی، مغزی و عصبی و کبدی می‌تواند، موثر باشند، اما دو تا سه هفته بعد از قطع دارو نه تنها عوارض مصرف این‌ها مشخص می‌شود بلکه وزن کم شده به سرعت باز می‌گردد.  
انتهای پیام//ف. ن.  
رژیم غذایی ستون اصلی برنامه‌های کاهش وزن است

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: علوم پزشکی بهداشت و درمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۷۵۲۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات بخشنامه جدید مالیاتی برای ساماندهی قانون کولبری و ملوانی

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از مهر، محمدهادی سبحانیان در بخشنامه‌ای احکام مالیاتی قانون ساماندهی و نظارت بر تجارت مرزی (کولبری و ملوانی) و ایجاد اشتغال پایدار مرزنشینان را ابلاغ کرد.

در این بخشنامه آمده است: احکام مالیاتی قانون ساماندهی و نظارت بر تجارت مرزی کولبری) و (ملوانی و ایجاد اشتغال پایدار مرزنشینان به شرح زیر ارسال می‌شود:

ماده ۱ -

تبصره (۲) - سقف و ارزش کل واردات کالا از طریق رویه‌های موضوع این ماده سالانه به میزان ده درصد (۱۰) ارزش واردات کل کشور به مأخذ سال قبل تعیین می‌شود و انجام آن منوط به ثبت آماری در سامانه جامع یکپارچه سازی و نظارت بر فرآیند تجارت (موضوع بند (الف) ماده (۶) قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز مصوب ۱۳۹۲/۱۰/۰۳ و اصلاحات بعدی)، اخذ شناسه کالا و شناسه رهگیری (موضوع ماده (۱۳) قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز) ثبت اطلاعات در سامانه جامع انبارها موضوع بند «ث» ماده (۶) قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز و تعیین منشأ ارز کالاهای وارداتی است.

لایحه کولبری و ملوانی به قانون تبدیل شد | سقف واردات مجازی ته لنجی چقدر شد؟

پس از سال پنجم اجرای این قانون تولید کنندگان و اصناف مستقر در شهرستان‌های مرزی مشمول می‌توانند با تخفیف سی درصدی (۳۰) از عوارض و حقوق ورودی سالانه تا سقف یک درصد (۱) ارزش واردات کل کشور به مأخذ سال قبل و با رعایت ترتیبات مندرج در این تبصره نسبت به واردات کالا اقدام کنند.

ماده ۲ - به منظور هدایت تدریجی مبادلات موضوع این قانون در مرزها به چارچوب تجارت رسمی کالاهای وارداتی از طریق مبادلات موضوع این قانون در مرحله ترخیص کالا صرفاً مشمول پرداخت پنجاه درصد (۵۰٪) میزان عوارض و مالیات بر ارزش افزوده تعیین شده برای ورود قطعی کالا هستند و در سال اول اجرای این قانون از سایر عوارض و مالیات‌ها معاف هستند در مرحله فروش کالا توسط مشمولین این قانون ما به التفاوت مالیات و عوارض فروش با مالیات و عوارض خرید موضوع قانون مالیات بر ارزش افزوده، به عنوان اعتبار مالیاتی ارزش افزوده برای ایشان لحاظ می‌شود لکن مابقی زنجیره تبادل کالا در کشور موظف به پرداخت کامل آن هستند.

تبصره ۱- اعمال پلکانی حقوق گمرکی و سایر عوارض قانونی از سال دوم اجرای این قانون سالانه به میزان بیست درصد (۲۰) مقرر در رویه تجاری و اعمال معافیت کامل یا پلکانی سود بازرگانی توسط دولت برای کالاهای وارداتی موضوع این ماده به گونه‌ای که مزیت واردات موضوع این قانون نسبت به رویه واردات رسمی لحاظ شود. مطابق آئین نامه‌ها یا دستورالعمل‌ها و شاخص‌هایی که در چارچوب قانون به تصویب هیأت وزیران می‌رسد در طول اجرای این قانون مجاز است.

تبصره ۲ - امهال پرداخت مالیات بر ارزش افزوده متعلق به کالاهای وارداتی موضوع این ماده، با اخذ تضامین معتبر (موضوع بند (ج) ماده (۱) قانون امور گمرکی مصوب ۱۳۹۰/۰۸/۲۲ و اصلاحات بعدی آن و حداکثر به مدت سه ماه از تاریخ ترخیص قطعی کالا از گمرک مجاز است.

ماده ۳- کلیه درآمدهای گمرکی و مالیاتی حاصل از اجرای این قانون به حسابی مخصوص نزد خزانه داری کل کشور واریز و به صورت تخصیص صد درصد (۱۰۰٪) و مازاد بر اعتبارات مندرج در قوانین بودجه سنواتی در قالب ردیف مستقل در ارقام بودجه لحاظ و به همان استان مرزی اختصاص و شصت درصد (۶۰٪) آن برای تقویت معیشت و اشتغال مرزنشینان پرداخت‌های حمایتی، هدفمند تأمین زیر ساخت‌های مورد نیاز حوزه اشتغال و ایجاد اشتغال پایدار بیست درصد (۲۰) برای زیرساخت‌های اقتصاد مرز تجهیز بازارچه‌های مرزی تقویت و تجهیز بنادر و گمرکات کوچک و بیست درصد (۲۰٪) برای تقویت زیرساخت‌های مربوط به امنیت و مبارزه با قاچاق انسداد معابر و خلاءهای مرزی خورهای غیرمجاز و آلوده به قاچاق کالا در مناطق مشمول هزینه می‌شود.


کد خبر 850368 برچسب‌ها قاچاق خبر مهم مالیات سازمان امور مالیاتی کشور دولت

دیگر خبرها

  • جزئیات بخشنامه جدید مالیاتی برای ساماندهی قانون کولبری و ملوانی
  • دومین همایش ملی تجویز و مصرف منطقی دارو برگزار می‌شود
  • داروی ایرانی SMA در چه مرحله‌ای است؟
  • عوامل شیوع بیماری آسم و راهکارهای درمان
  • سالانه ۳هزار بیمار به بیماران صعب العلاج گلستان اضافه می شود
  • رایگان شدن هزینه‌های درمانی کودکان زیر ۷ سال
  • تزریق این دارو فقط در بیمارستان انجام شود
  • قطع داروهای لاغری مانند اوزمپیک و ویگووی باعث اضافه وزن می‌شود؟
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد