Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - محققان دانشگاه استنفورد آمريکا موفق شده‌اند با ايجاد يک شبکه‌ي عصبي عميق ميان اسناد دو ميليون بيمارستان، يک هوش مصنوعي جديد بسازند که زمان تقريبي مرگ بيماران را تخمين زده و به آماده‌ کردن آنها و خانواده‌اشان کمک کنند.
اين هوش مصنوعي جديد مي‌تواند زمان تقريبي مرگ هر بيمار را با دقت 90 درصد تخمين بزند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته چنين سيستمي مي تواند دلهره‌آور به نظر بيايد اما به اعتقاد تيم تحقيقاتي اين تکنولوژي مي‌تواند نحوه‌ي مراقبت و پرستاري از مريض‌ها را به دلخواهشان انجام داده و خانواده‌يشان را نيز آماده کند.
با جدا کردن بيماران در حال احتضار از مريض‌هاي وخيم مي‌توان به اولويت بندي درمان کمک کرده و موجب شد که بيماران در حال احتضار بتوانند به خواسته‌ها و خداحافظي‌هاي خود برسند، پيش از آنکه مهلت زندگيشان به پايان برسد.
در تحقيقات منتشر شده تيم دانشگاهي استنفورد آمريکا اشاره شده که 80 درصد آمريکايي‌ها علاقه دارند که روز‌هاي پاياني زندگي خود را در منزل سپري کنند اما تنها 20 درصد از آنها موفق مي‌شوند به خواسته خود رسيده و 60 درصد باقيمانده مجبور مي‌شوند ساعات پاياني خود را در تخت بيمارستان بگذرانند.
به منظور حل اين مشکل، محققان اين دانشگاه سعي کرده‌اند يک سيستم عصبي عميق ميان اطلاعات سوابق سلامت الکترونيک 2 ميليون بيمارستان معمولي و اطفال ايجاد کنند.
به گفته‌ي يکي از طراحان اين هوش مصنوعي جديد ، حجم داده‌هاي موجود در بيمارستانهاي بررسي شده به محققان اجازه داده که مدلي بر اساس اطلاعات بيماران ساخته و درصد مرگ هر مريض را به دلايل گوناگون تخمين بزنند.
اين سيستم مي تواند درصد مرگ بيماران را تا 12 ماه بعد تخمين زده و پيشنهادات لازم براي اقدامات تسکين دهنده‌ را ارائه کند چرا که به گفته‌ي متخصصان تشخيص بيمارن دم مرگ از ديگران آسان نيست.تنها چالش هوش مصنوعي جديد ياد شده اين است که با روش مذکور تنها مي‌توان زمان مرگ را تخمين زد و علت مرگ همچنان ناشناخته مي‌ماند و نمي‌تواند به عنوان ابزار تشخيص بيماري به کار رود چرا که به گفته محققان دانشگاه استنفورد، روند تخمين زمان مرگ با پروسه‌ي تشخيص بيماري، 180 درجه تفاوت دارد.
با اين حال کسي از آينده خبر ندارد شايد در آينده‌اي نزديک به مانند فيلم‌هاي عملي-تخيلي بتوانيم در زمان به دنيا آمدن بيماري‌هاي بالقوه‌ي نوزادان و زمان تقريبي مرگشان را نيز مشخص کنيم.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۳۹۷۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین همایش هوش مصنوعی در برخوار برگزار شد

سید فضل‌الله هاشمی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: با توجه به اهمیت موضوع هوش مصنوعی در ابعاد مختلف و تأکیدات مقام معظم رهبری، نخستین همایش هوش مصنوعی در شهرستان برخوار به همت فرهنگسرای شهرداری خورزوق برگزار شد.

وی افزود: در این همایش به مهمترین مسائل حوزه هوش مصنوعی از جمله مالکیت معنوی تولیدات رسانه‌ای، هوش مصنوعی گونه‌شناسی و جامعه‌شناختی، هوش مصنوعی و آینده و هوش مصنوعی و کاربرد آن در علم پزشکی پرداخته شد.

شهردار خورزوق با بیان اینکه در این همایش ۲۷۰ نفر از دانش‌آموزان علاقه‌مند شرکت داشتند، خاطرنشان کرد: این همایش ویژه دانش‌آموزان بود که از پایه با علوم هوش مصنوعی آشنا شوند.

کد خبر 6100654

دیگر خبرها

  • چگونه اپل می‌تواند آیفون 16 را به یک ارتقاء ضروری تبدیل کند
  • نخستین همایش هوش مصنوعی در برخوار برگزار شد
  • ۸۰ درصد بیمه شدگان سلامت همدان رایگان زیر پوشش هستند
  • بیش از۶۰ درصد جمعیت آذربایجان غربی زیر پوشش بیمه سلامت
  • هوش مصنوعی عمر باتری سامسونگ گلکسی S25 را افزایش می‌دهد
  • هوش مصنوعی قادر است بیماری‌های نادر را سال‌ها زودتر شناسایی کند
  • خطر حمله قلبی در این بیماران بیشتر است
  • چگونگی استفاده از هوش مصنوعی برای جلوگیری از قاچاق چوب + فیلم
  • هوش مصنوعی یک ابزار کمکی است و جایگزین پزشک نمی شود
  • هوش مصنوعی راهی برای کلاهبرداری است!